Siirry sisältöön
STR Nordic – Ett starkare liv.
STR Nordic – Ett starkare liv.
Banaani-pekaanipannukakku

Helppo banaani-pekaanipannukakku

Kukapa ei pitäisi pannukakusta! Banaanipannukakku toimii hyvin aamu-, väli- tai iltapalana ja maistuu koko perheelle. 

Perusohjeeseen tarvitset vain kaksi ainesosaa. Tässä ohjeessa lisää makua tuovat pekaanipähkinät. 

Reseptin määriä voit muutella syöjien mukaan. Voit myös tehdä isomman annoksen jääkaappiin valmiiksi. Nyrkkisääntönä vain se, että munia aina tuplamäärä verrattuna banaaneihin. 

AINEKSET neljälle

4 kpl kananmunia
2 kpl banaania
1/2 dl Foodin luomupekaanipähkinöitä pilkottuina

VALMISTUS

1. Sekoita banaanit ja kananmunat blenderissä. Kaada seos leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan. Ripottele päälle pekaanipähkinöitä.

2. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannukakku ei veitsellä leikatessa enää ole liian märkä.

3. Anna jäähtyä pienen hetken ajan. Tarjoa Foodinin Herkkuisa Hasselpähkinä -levitteen ja Bionan maapähkinävoin kanssa. Bon appetit!

Vinkki! Perheen pienimmillä Good Good -mansikkahillo kruunaa makunautinnon. Hillomme eivät sisällä lisättyä sokeria, joten niitä voi nauttia hyvällä omalla tunnolla arkenakin! 😋

 

Tutustu tästä STR Nordicin levitevalikoimaan ja valitse suosikkisi! 

Levitteet ja hillot!

Edellinen artikkeli Höystä kasvisruoat näin!
Seuraava artikkeli Näin huolehdit silmistäsi

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät