Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.

Fraktpolicy

Vi siktar på att skicka beställningar inkomna senast kl 16:00 samma dag. Leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar från beställning, men inte mer än 5 arbetsdagar.

    NOTERA! Gratis leveranser till Post- och Schenker-uttagsautomater och uthämtningsställen för beställningar över 50 euro.

    SmartPost eller Posti paketautomat 4,90 €

    Försändelsen kommer att levereras till den postpaketautomat du väljer. Du kommer att få ett sms och/eller mejl med ID för att hämta ut paketet från automaten. Paketet kommer att förvaras i automaten i sju dagar efter ankomst.

    Avhämtning från posten 4,90 €

    Beställningen kommer att levereras till det postkontor du väljer. Du kommer att meddelas om paketets ankomst via sms. Paketet kommer att lagras i sju dagar efter ankomst.

    Du hittar postpaketautomater och serviceställen härifrån.

    Post hemleverans 9,90 €

    Beställningen kommer att levereras till dig på överenskommen tid på vardagar. Du kommer att få ett samtal för att ordna en leveranstid mellan 9.00 och 21.00. Leverans sker i större städer fram till kl. 21.00, på andra ställen normalt före kl. 14.00. Om du inte nås får du en papperskontaktförfrågan. Om du inte är ansluten till Posten skickas paketet inom sju dagar.

    Schenker upphämtningsställepaket 4,90 €

    Försändelsen kommer att levereras till den Schenker upphämtningspunkt du väljer inom 1-2 arbetsdagar. Du kommer att få ett sms och/eller mejl med ett ID för att hämta paketet. Paketet kommer att förvaras i automaten i sju dagar efter ankomst. NVänligen inkludera ditt ID vid leverans. Om ditt paket hämtas ut av en annan person, vänligen ge denne en fullmakt.

    Matkahuolto Nära paket 4,90 €

    Ditt paket kommer att levereras inom 1-3 arbetsdagar. Du får en ankomstavisering via sms eller mail när paketet är tillgängligt för uthämtning. Du kan hämta ut paketet genom att uppvisa identitetskort, eller identitetskort och fullmakt om paketet hämtas ut av någon annan istället för mottagaren. Du kan hämta paketet som följde med paketautomaten med PIN-koden som du får i ankomstaviseringen. Förpackningens hållbarhet är 7 dagar.