Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.

STR Nordic - Ett starkare liv.

STR Nordic är Suomen Terveysravinto Oy:s internationella försäljningskanal, som grundades 2011. Under årens lopp har Suomen Terveysravinto Oy redan betjänat mer än 300 000 finländare på ett tillförlitligt sätt!

I vår webbutik hittar du välbekant och välkänd finsk Hälsokost kosttillskott samt ett brett utbud STR Nordic Private Label produkter kompletteras av våra partners erbjudanden. Vi erbjuder pålitliga, säkra och effektiva alternativ för vardagliga val. Dessa alternativ inkluderar hög kvalitet kosttillskott dessutom ingredienser för en hälsosam kost

STR Nordic Vahvempi Treeni

Starkare val

En varierad kost, tillräcklig vila och motion. Alla dessa faktorer påverkar välbefinnandet för både sinnet och kroppen. Kosttillskott ersätter inte väsentliga hälsofaktorer, men de kan fylla de luckor som kosten lämnar och å andra sidan stödja upprätthållandet av en normal livsrytm.

STR Nordic Vahvempia valintoja

Livslångt välbefinnande behöver en solid grund som inte kommer att göra dig besviken. Grunden håller när de olika komponenterna är i balans med varandra och stödjer varandra. När foundationen är i gott skick är kosttillskott också det nyttigaste. När det är som bäst stödjer ett klokt valt kosttillskott en hälsosam livsstil.

Vi vill också vara med när du vill stödja livsstilsförändring. Behov av förändring kan uppstå till exempel i en ny livssituation. Förändringen kan vara relaterad till balansering av kosten eller mer riktad träning. Livsstilsreform kan vara i tankarna av många olika anledningar, men den åtföljs alltid av en önskan om bättre. STR Nordic erbjuder några av dessa snacks så att du når din destination starkare.

Ta en titt på våra produkter

STR Nordic Vahvempi elämä