Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.

Kvalitetsgaranti

I STR Nordic webbutik hittar du hög kvalitet och tryggt kosttillskott samt råvaror för hälsosamma diet billigt och snabbt. Som en del av Suomen Terveysravinto Oy:s koncern betjänar vår webbutik dig med år och hundratusentals kunders erfarenhet.

Våra produkter hög kvalitet och säkerhet säkerställs genom noggrant urval av fabriker och partners. Våra kosttillskott tillverkas i de bästa fabrikerna i Europa i Finland, Norge och Nederländerna. I produktutvecklingen samarbetar vi med fabrikernas egna experter. För återförsäljning väljer vi endast kvalitetsprodukter från välkända och pålitliga tillverkare. 

 STR Nordic laatutakuu

Vi övervakar också aktivt vetenskaplig forskning relaterad till näringstillskottsindustrin och hälsosamma livsstilar så att vi kan betjäna våra kunder på ett mångsidigt och sakkunnigt sätt. Vår kundtjänst betjänar alla frågor som rör användning och säkerhet för våra produkter. Ta kontakt Kontaktformulär eller via e-post info@strnordic.fi.

Vi garanterar rimliga och konkurrenskraftiga priser för våra produkter. Den direkta kopplingen mellan importör och kund, samt djup kunskap om kosttillskottsbranschen, möjliggör en överkomlig prisnivå för våra produkter. Snabb leverans och gratis kundretur göra shoppingen trevlig.

Iloinen perhe_saippuakuplat