Siirry sisältöön
STR Nordic - Ett starkare liv.
STR Nordic - Ett starkare liv.
Yhden pannun vegepasta

Yhden pannun vegepasta

Täyttävän pastan salaisuus on proteiinipitoinen fettucine. Viherjauheet antavat ruokaan mukavasti makua ja ravintoaineita. Pähkinäistä makua voi korostaa valitsemalla öljyksi seesamiöljyn. Pasta valmistuu kätevästi yhdessä pannussa.

AINEKSET

Yksi paketti Explore Cuisine Edamame & Mungpapu Fettucine -pastaa

1 rkl Foodin pinaatti-, nokkos- tai lehtikaalijauhetta

4 dl kookosmaitoa

2 dl vettä

1/2 sipuli

1 valkosipulin kynsi

mustapippuria

ripaus valkopippuria

suolaa

3 rkl Foodin manteleita

kirsikka tomaatteja

Ekstraneitsytoliivi-, seesam- tai avokadoöljyä

 

VALMISTUS

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita wokpannussa kuumennetussa öljyssä noin 3 min.
  2. Pienennä lämpöä ja sekoita joukkoon kookosmaito, vesi ja viherjauhe. Kuumenna kiehumispisteeseen ja lisää pasta.
  3. Peitä kannella ja anna kiehua 5 min välillä sekoittaen. 
  4. Pastan kiehuessa hienonna mantelit.
  5. Testaa pastan kypsyys. Mausta pasta suolalla ja valko- ja mustapippurilla.
  6. Ripottele mantelirouhetta ja lohkottuja kirsikkatomaatteja pastan päälle ennen tarjoilua.
    Edellinen artikkeli 3 retkiruokaa kikherneistä
    Seuraava artikkeli Etätyöläisen venyttelyohjeet

    Jätä kommentti

    Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

    * Vaaditut tietokentät