Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Yhden pannun vegepasta

Veggopasta i en panna

Hemligheten med att fylla pasta är proteinrik fettucine. Gröna pulver ger mat en fin smak och näringsämnen. Nötsmaken kan framhävas genom att välja sesamolja som olja. Pasta tillagas bekvämt tillsammans i pannan.

INGREDIENSER

Ett paket Utforska köket Edamame & Mungpapu Fettucine Pasta

1 msk matspenat , nässla eller grönkålspulver

4 dl kokosmjölk

2 dl vatten

1/2 lök

1 vitlöksklyfta

svartpeppar

en nypa vitpeppar

salt-

3 msk Mandlar från Food

körsbärstomater

Extra virgin bh , sesam eller avokado olja

TILLVERKNING

  1. Hacka löken och vitlöken. Fräs löken i uppvärmd olja i en wok i ca 3 minuter.
  2. Sänk värmen och blanda i kokosmjölken, vattnet och det gröna pulvret. Koka upp och tillsätt pastan.
  3. Täck med lock och låt det koka upp 5 min, rör om då och då.
  4. Medan pastan kokar, hacka mandeln.
  5. Testa om pastan är klar. Krydda pastan med salt och vit- och svartpeppar.
  6. Strö över mald mandel och strimlor körsbärstomater över pastan innan servering.
    Edellinen artikkeli 3 fältmåltider från kikärter
    Seuraava artikkeli Sträckningsinstruktioner för distansarbetare

    Jätä kommentti

    Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

    * Vaaditut tietokentät