⭐️ Fri frakt vid beställningar över 50 €! ⭐️

Veggopasta i en panna
Hemligheten med att fylla pasta är proteinrik fettucine. Gröna pulver ger mat en fin smak och näringsämnen. Nötsmaken kan framhävas genom att välja sesamolja som olja. Pasta tillagas bekvämt tillsammans i pannan.
INGREDIENSER
Ett paket Utforska köket Edamame & Mungpapu Fettucine Pasta
1 msk matspenat , nässla eller grönkålspulver
4 dl kokosmjölk
2 dl vatten
1/2 lök
1 vitlöksklyfta
svartpeppar
en nypa vitpeppar
salt-
3 msk Mandlar från Food
körsbärstomater
Extra virgin bh , sesam eller avokado olja
TILLVERKNING
- Hacka löken och vitlöken. Fräs löken i uppvärmd olja i en wok i ca 3 minuter.
- Sänk värmen och blanda i kokosmjölken, vattnet och det gröna pulvret. Koka upp och tillsätt pastan.
- Täck med lock och låt det koka upp 5 min, rör om då och då.
- Medan pastan kokar, hacka mandeln.
- Testa om pastan är klar. Krydda pastan med salt och vit- och svartpeppar.
- Strö över mald mandel och strimlor körsbärstomater över pastan innan servering.
Jätä kommentti