Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Lisää puhtia hiihtolenkille!

Roligare för en skidåkning!

När vädret är fint och du inte känner för att öppna gymdörren bör du bege dig ut. Samtidigt får den som slappar i skidbacken eller på joggingbanan en skön fläkt. Människor som tränar bör vara uppmärksamma på dessa punkter, vilket kommer att få vardagsidrotten att fungera smidigare.

1. Tillräckligt energiintag

Den som tränar måste få i sig tillräckligt med energi så att kroppen tål påfrestningarna och träningen blir roligare. Även en person som går ner i vikt bör tänka på ett tillräckligt energiintag, för när du är hungrig kan du inte ge ditt bästa. En regelbunden måltidsrytm och en balanserad kost hjälper här.

Ofta eftersträvas ytterligare energi genom att knapra på mellanmål. Det är inget fel på snacks i sig. Problemet är om mellanmålen innehåller onödigt socker eller fetter av låg kvalitet.

Kollagen proteinbars

Högkvalitativa snacks och proteinbarer är funktionella snacks som är lätta att packa med dig vart du än går.

En annan värdelös energikälla kan vara läskedrycker och energidrycker, som används för att leta efter en tillfällig energispik. Lyckligtvis finns det naturliga alternativ till dessa också. Puhdistamos Natural Energy- drycker baserade på grönt te och fermenterad Kombucha är till exempel funktionella drycker om du behöver en extra boost.

2. Vila och återhämtning

Det viktigaste när det gäller att klara sig är dock en tillräcklig och högkvalitativ nattsömn. Allmänt välbefinnande beror till stor del på det. Sömn av hög kvalitet kan stödjas med näringstillskott. Ashwagandha är en mycket bra produkt för människor som tränar, för när den tas på morgonen hjälper den att klara sig bättre, men när den tas på kvällen främjar den avslappning.

Ashwagandha för att stödja träning

Ashwagandha stödjer uthållighet på många sätt.

Det är viktigt att återhämta sig från träningen innan nästa prestation, så att kroppen inte överbelastas. Det är lika viktigt att återhämta sig från andra saker som belastar livet. Om träning känns tungt eller till och med en liten påfrestning gör dig orimligt trött bör du ta en bredare titt på din livsstil. Att känna igen dina egna stressfaktorer gör det lättare att balansera livet.

Ibland kan vila innan en löprunda vara ett klokt val.

Efter ett hårt träningspass eller annan svettning är tillräcklig hydrering en del av återhämtningen. Ett bekvämt alternativ till detta är ett pulver som kan blandas med vätska, som innehåller de näringsämnen som kroppen kräver.

Rengöringsanläggning Elektrolytpulver
Elektrolytpulver är sockerfria, välsmakande och lättanvända återfuktare.

Kolla in STR Nordics andra träningsstödjande produkter.

  Kosttillskott för idrottare

Edellinen artikkeli Vinterdagens tomat-linssoppa
Seuraava artikkeli Tips för magens välmående

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät