⭐️ Fri frakt vid beställningar över 50 €! ⭐️

Havregrynsbröd
Detta superenkla bröd kan skapas även av en sämre bagare. Brödets korn är 100 % havre, så genom att välja glutenfri havregryn får du även ett alternativ som passar för celiaki med samma instruktioner.
INGREDIENSER
6 dl havregryn
4 dl vatten
0,5 dl olivolja
1-2 msk sirap (Om du inte vill ha brödets sötma kan du utelämna detta. En liten mängd honung fungerar också som alternativ.)
1 tesked salt
Frön efter smak, till exempel pumpa , lin, sesam , chia eller solrosfrön.
TILLVERKNING
1. Blanda ihop alla ingredienser och bred ut degen jämnt på bakplåtspapper på en plåt. Strö fröna ovanpå.
2. Grädda i 250 graders ugn i ca 12-15 minuter, tills brödet fått lite färg i kanterna.
Bröd är som bäst färskt från ugnen! 😋
Jätä kommentti