Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Herkuttele terveellisemmin!

Ha en hälsosammare godbit!

Ibland tänker man att det egentligen inte spelar någon roll vad man stoppar i munnen. Men med tiden känns dåliga val tunga och otympliga i kroppen. För många är sommaren med sina resor och semestrar en tid då en söt godis, om någon, kan försvinna i munnen. Det är dock bra att komma ihåg att det även finns hälsosammare alternativ. Ofta är mörk choklad, bär eller andra naturliga smaker så fylliga att det räcker med en mindre mängd än när man konsumerar produkter som innehåller mycket vitt socker.

Senast när hösten kommer bör du försöka gå över till bättre val, för mörker, trötthet och sockersug är ingen bra kombination. Det finns ingen anledning att känna skuld för de noggrant utvalda delikatesserna!

STR Nordics utbud har massor av olika enkla och goda alternativ för varje smak och situation.

För chokladälskare

Raw choklad som smälter i munnen mättar din sötsug i små portioner. I processen att göra rå choklad värms kakaon inte upp eller på annat sätt överbearbetas, så det bevarar näringsämnena väl. Ofta sötas råchoklad också med hälsosammare alternativ än vitt socker, som kokossocker.För proteinbehov

Ofta kräver eftermiddagskaffet något sött till en vän. En proteinbar är det rätta valet för dessa stunder, eftersom sötsuget ofta orsakas av hunger när lunchrasten redan är långt borta. Protein håller hungerkänslan långt borta och håller på så sätt fram till middagen. En näve nötter eller mandel är också ett bra mellanmål, och du kan till exempel välja ett alternativ täckt med råchoklad till en godbit.

För dig som älskar friskheten av frukt och bär

I vårt utbud finns ett stort antal torkade frukter och bär, från hallon till mango och från bananer till dadlar. En del av frukterna och bären förekommer i form av godis i den sk i en förpackning som ser ut som en vanlig godispåse, som garanterat går igenom även barn. Naturens egna kakor använder mycket färska eller frysta bär och frukter, juicekoncentrat och bärpuréer. Sötman kommer också enbart från fruktens eget socker.

Kakor och snackbarer

Perfekta godisalternativ för dem som är sugna på crunch och en kakliknande konsistens är kakor och raw bars, varav de flesta är veganska och som alla garanterat är mer näringsrika än vanlig kakbordsmat. På grund av sin lilla storlek och sammansättning är dessa produkter lätta att ha med sig i väskan, oavsett väder!

Utforska hela vårt utbud och välj de produkter som passar dig bäst. Dessa godsaker ger energi, tar inte bort den!

Edellinen artikkeli Havregrynsbröd
Seuraava artikkeli Konditorivaror x 4

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät