Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Mustikka raakakakku

Härlig rå blåbärstårta

INGREDIENSER:

BAS:
3 dl valnötter
ca 8 stora dadlar
1 tesked kanel
en nypa salt

FYLLNING:
4 dl cashewnötter
1 dl kokosolja
Saften av 2 citroner
3 matskedar agavesirap
Frön från 1 vaniljstång
1,5 dl blåbär

TILLVERKNING:
1. Krossa basingredienserna med en mixer eller stavmixer. Tryck ut massan i en bakplåtspappersklädd form med lös botten och ställ in den i frysen en stund.

2. Mosa alla fyllningsingredienser utom blåbären till en slät massa med en mixer eller stavmixer. Kontrollera smaken och tillsätt sötningsmedel eller citron om det behövs. Häll cirka ⅔ av fyllningen ovanpå botten och ställ i kylen.

3. Purea blåbären med resten av fyllningen och bred ut det sista lagret i springformen.

4. Lägg kakan i frysen för att stelna i ca 1-2 timmar och servera.

Edellinen artikkeli Rostig granola
Seuraava artikkeli Ditt nervsystem drar mest nytta av dessa näringstillskott

Kommentit

Annika / STR Nordic Store - 30 mars. 2021

Hei! Agavesiirappi on agavekasvista valmistettua siirappia, jolla on matala glykeeminen indeksi (11-19). Tämä tarkoittaa, ettei se aiheuta tavalliseen siirappiin verrattuna yhtä suuria verensokerin heilahteluja. Agavesiirappi on varsin terveellinen ja luonnollinen makeuttaja. Kookosöljyä käytetään raakaleivonnassa sen viileässä jähmettyvän ominaisuuden vuoksi. Tähän kakkuun se on olennaista kakun rakenteen kannalta. Lisäksi se tuo kakkuun myös makua. Rypsiöljy ei valitettavasti sen tähden toimi tässä reseptissä korvaavana ainesosana.

leena hätönen - 30 mars. 2021

mikä on agavesiirappi miksi kotimainen siirappi ei käy koska jokaisella uskallan väittä on kaapissa sitä ja vielä takerrun tuohon kookosöljyyn on tuonti ainetta rypsiöljy ajaa varmasti samanasian.koittakaa kehitellä hyviä piirakoita kotimaisista raakaainesta.terv liena

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät