⭐️ Fri frakt vid beställningar över 50 €! ⭐️

Ihana mustikkaraakakakku
AINEKSET:
POHJA:
3 dl saksanpähkinöitä
noin 8 isoa taatelia
1 tl kanelia
ripaus suolaa
TÄYTE:
4 dl cashewpähkinöitä
1 dl kookosöljyä
2 sitruunan mehu
3 rkl agavesiirappia
1 vaniljatangon siemenet
1,5 dl mustikoita
VALMISTUS:
1. Murskaa pohjan ainekset blenderillä tai sauvasekoittimella. Painele massa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja laita hetkeksi pakkaseen.
2. Soseuta kaikki täytteen ainekset paitsi mustikat sileäksi massaksi blenderillä tai sauvasekoittimella. Tarkista maku ja lisää makeutusta tai sitruunaa tarvittaessa. Lusikoi noin ⅔ täytteestä pohjan päälle ja laita pakkaseen.
3. Soseuta mustikat lopun täytteen kanssa ja levitä viimeinen kerros irtopohjavuokaan.
4. Laita kakku jähmettymään pakkaseen noin 1-2 tunniksi ja tarjoile.
Kommentit
Jätä kommentti