Matsmältning
Matsmältningsfunktionen kan stödjas genom att ta ett kosttillskott som innehåller mjölksyrabakterier regelbundet efter måltider. Maitohappobakteerivalmiste hjälper matsmältningen och diversifierar tarmbakteriepopulationen. Magen kan också lugnas genom förtäring Kamomill örtte i slutet av måltiden.
Filtrera
Kombucha, Hallon, 370 ml
Puhdistamo4.0 / 5.0
1 Arvostelu
En traditionell dryck gjord på grönt te genom jäsning, som innehåller mjölksyrabakterier. Beskrivning Använda sig av Innehåll Kombucha - ...
Se mer detaljerad informationGrönt te, citron, 20 pss
ClipperUppfriskande grönt te med citronsmak. Beskrivning Använda sig av Innehåll Glad grön med citron! Färskt citronte kommer säkerligen att frä...
Se mer detaljerad informationGrön pesto, 120 g
BionaBionas gröna pesto smakar som Italien. Beskrivning Använda sig av Innehåll Snurra på pasta! Biona Green Pesto är ett underbart smaksatt t...
Se mer detaljerad informationKombucha, Inkivääri-Sitruuna, 950 ml
PuhdistamoOsta isompi pullo! Kombucha on maitohappobakteereja sisältävä juoma, joka valmistetaan vihreästä teestä fermentoimalla. Kuvaus Käyttö Sisält...
Se mer detaljerad informationKombucha, Inkivääri-sitruuna, 6 kpl
PuhdistamoOsta kerralla sixpack! Kombucha on maitohappobakteereja sisältävä juoma, joka valmistetaan vihreästä teestä fermentoimalla. Kuvaus Käyttö Si...
Se mer detaljerad information