Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Kermainen tuorepuuro

Tuorepuuro 2 X

Näillä helpoilla tuorepuuroilla lähtee takuulla nälkä! Tuorepuuroissa yhdistyy monta hyvää ainesosaa. Puuron voi halutessaan tehdä vegaanisena vaihtamalla maitotuotteet kasvipohjaisiin sekä käyttämällä heraproteiinin sijaan esimerkiksi vaniljanmakuista riisiproteiinia.

Kaura tuo puuroon kuitua, joka parantaa vatsan toimintaa. Kaura on hyväksi kolesteroliarvoille ja pitää verensokerin tasaisena kauan. Heraproteiini antaa puuroihin proteiinin lisäksi kermaisuutta ja kuohkeutta.

Tahnat lisäävät ravintoarvoja: etenkin proteiinin määrää sekä hyvälaatuisia rasvoja. Hamppurouhe ja siemenet antavat purutuntumaa, mutta myös lisäävät kuitupitoisuutta.

 

Kermainen hamppuherkku

AINEKSET

1 dl kaurahiutaleita

1 rkl maustamatonta tai vaniljan makuista heraproteiinijauhetta

1 rkl cashewtahnaa

1 rkl hamppurouhetta

1 banaani

ripaus suolaa

1 dl maitoa

1 dl maustamatonta jogurttia

pinnalle saksanpähkinöitä

VALMISTUS

Sekoita kaurahiutaleet, heraproteiini ja suola keskenään. Lisää maito ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi. Lisää cashewtahna ja hamppurouhe. Pilko sekaan puolikas banaani. Anna turvota vähintään tunnin ajan. Koristele banaanilla, pähkinöillä ja cashewtahnalla. Myös ripaus kanelia toimii!

 

Maapähkinävoi-mansikkapuuro

AINEKSET

1 dl kaurahiutaleita

1 rkl maustamatonta tai vaniljan makuista heraproteiinijauhetta

1 rkl maapähkinävoita

1 rkl kurpitsansiemeniä

1 dl pakastemansikoita

1 dl maitoa

1 dl maustamatonta jogurttia

1 rkl Good Good -mansikkahilloa

VALMISTUS

Sekoita kaurahiutaleet ja heraproteiini keskenään. Lisää maito, jogurtti ja määpähkinävoi. Sekoita tasaiseksi. Lisää siemenet ja mansikat. Anna turvota vähintään tunnin ajan. Koristele mansikkahillolla ja kurpitsansiemenillä.

 

Edellinen artikkeli Kivennäisaineiden top 3
Seuraava artikkeli Marjametsän aarteet

Kommentit

Arja Kinnunen - 01 joulukuu, 2022

Teen yksinkertaisemman tuorepuuron. Kaurahiutaleita, tuoretta marjasosetta, kokomaitoa. Annan turvota hetken. Hyvän makuinen ja terveellinen

Ulla Eerola - 01 joulukuu, 2022

Suositaan kotimaisia viljoja ja marjoja, silloin kun sopivat meille. Tiedämmekö tarpeeksi ulkomailla käytetyistä erilaisista torjunta-aineista. Olen kotiruuanvalmistaja

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät