⭐️ Ilmaiset toimitukset kaikille yli 50 euron tilauksille! ⭐️

Yhden pannun vegepasta
Täyttävän pastan salaisuus on proteiinipitoinen fettucine. Viherjauheet antavat ruokaan mukavasti makua ja ravintoaineita. Pähkinäistä makua voi korostaa valitsemalla öljyksi seesamiöljyn. Pasta valmistuu kätevästi yhdessä pannussa.
AINEKSET
Yksi paketti Explore Cuisine Edamame & Mungpapu Fettucine -pastaa
1 rkl Foodin pinaatti-, nokkos- tai lehtikaalijauhetta
4 dl kookosmaitoa
2 dl vettä
1/2 sipuli
1 valkosipulin kynsi
mustapippuria
ripaus valkopippuria
suolaa
3 rkl Foodin manteleita
kirsikka tomaatteja
Ekstraneitsytoliivi-, seesam- tai avokadoöljyä
VALMISTUS
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita wokpannussa kuumennetussa öljyssä noin 3 min.
- Pienennä lämpöä ja sekoita joukkoon kookosmaito, vesi ja viherjauhe. Kuumenna kiehumispisteeseen ja lisää pasta.
- Peitä kannella ja anna kiehua 5 min välillä sekoittaen.
- Pastan kiehuessa hienonna mantelit.
- Testaa pastan kypsyys. Mausta pasta suolalla ja valko- ja mustapippurilla.
- Ripottele mantelirouhetta ja lohkottuja kirsikkatomaatteja pastan päälle ennen tarjoilua.
Jätä kommentti