Siirry sisältöön
STR Nordic – Vahvempi elämä.
STR Nordic – Vahvempi elämä.
Kolme syytä antaa hevosellesi kotimaista hamppurouhetta

Kolme syytä antaa hevosellesi kotimaista hamppurouhetta

Hampputuotteet eivät ole kasvattaneet suosiotaan ainoastaan terveydestään välittävien ihmisten keskuudessa. Erityisesti hampunsiemenestä valmistettu rouhe on loistava täydennysrehu myös hevosille ja poneille.

Tässä kolme syytä, miksi myös sinun kannattaa valita hamppurouhe:

1. Hamppurouhe sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.

Hampun sisältämät omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä myös hevosten ja ponien aivojen ja silmien hyvinvoinnille. Hampussa omega-3- ja omega-6-rasvahapot ovat tasapainoisessa suhteessa. Ne toimivat antioksidantteina suojaten ihoa ja tukien hevosesi elimistön tulehduksia vastaan taistelevan järjestelmän toimintaa. Hamppu tukee hevosesi vastustuskykyä.

2. Hamppurouhe sisältää todella paljon proteiinia.

Hamppu on ravinteikas lisä hevosellesi tai ponillesi, koska se sisältää runsaasti proteiinia. Hampun aminohappoprofiili on hyvä, ja sen sisältämät edestiini ja albumiini imeytyvät tehokkaasti. Hampun sisältämät aminohapot ovat vatsaystävällisiä, eivätkä ne aiheuta allergiaa.

3. Hamppurouhe tukee hevosesi ihon, karvan, jouhien ja kavio- ja sarveisaineen hyvinvointia.

Hampun rasvahapot ja muut ravintoaineet tukevat hevosesi hyvinvointia monipuolisesti. Hamppurouhe tukee iho-ongelmien hoitoa sekä ylläpitää karvan ja jouhien laatua sekä vastustuskykyä. Myös hevosesi kaviot kiittävät, kun otat hamppurouheen säännölliseen käyttöön!

STR Nordic myy kotimaista hampunsiemenrouhetta 

 Tutustu tästä!

- Tuomas

PS. Rouhittu hampunsiemen on valmistettu elintarvikehampusta, joka ei tietenkään sisällä mitään kyseenalaisia tai kiellettyjä ainesosia. Turvallinen valinta!

 

Edellinen artikkeli Pähkinä-siemensalaatti

Kommentit

Tuomas / STR Nordic Store - heinäkuu 15, 2020

Hei Hanna! Suosittelemme hamppurouhetta pienikokoisille hevosille ja poneille 0,5–2 dl vuorokaudessa ja yli 500 kg hevosille 1–5 dl vuorokaudessa. Kovan rasituksen yhteydessä voidaan tarvittaessa antaa enemmän.

Hanna - heinäkuu 15, 2020

Millaiset syöttömäärät tästä on suosituksena, jotta noita terveysvaikutuksia voi odottaa?

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät